Demo
> Online presentatie
> Downloaden
Zoeken
Typ een woord in en klik op zoeken

Online presentatie
Getoond 1-10 van 33
1 2 3 4 >

In versie 6.0.0.0 en hoger kunnen bestellingen nu ook m.b.v. een aanraakscherm worden ingevoerd. Vooral handig als u last heeft van een snel wisselend personeelsbestand met een lange leercurve.

Dit scherm is verouderd. Momenteel kunt u ook het email adres zien en invoeren. Ook zijn er knoppen voor het openen van de kassalade en het wissen van de bestelling.

SalesBooster Enterprise wordt geleverd met uitstekende, zeer uitgebreide handleidingen (de Enterprise versie is 199 pagina's) met veel voorbeeld schermen, indexen en antwoorden op veel gestelde vragen. Voor gebruikers met een onderhoudscontract is er ook een telefonische helpdesk.

De handleiding is onderverdeeld in een deel voor gebruikers (telefonistes, dit is - omdat SalesBooster zo gemakkelijk werkt - het kortste deel, slechts 30 pagina's!) en een deel voor de supervisor (het langste deel omdat SalesBooster op zoveel manieren kan worden ingesteld!).

Deze On-Line demonstratie toont u alle mogelijkheden van de Enterprise versie. De mogelijkheden van de overige versies treft u - summier - aan bij Productinfo.

SalesBooster Enterprise werkt in de meest ingewikkelde topologien.

Niet alleen op 1 enkele PC maar ook in een netwerk (LAN/ WAN) en in netwerken waarbij PC's via ISDN, ADSL/ internet met elkaar verbonden zijn (WAN). Een onbeperkt aantal gebruikers kunnen dan ook tegelijkertijd gebruik maken van SalesBooster Enterprise.

In deze topologien kunnen een onbeperkt aantal printers worden aangestuurd. Ook kunnen faxen die fysiek op een andere locatie staan worden aangestuurd (vanaf PC's die zijn uitgerust met WinFax).

Gegevens die op PC1 zijn ingevoerd kunnen worden afgedrukt op een printer die is aangesloten op PC2 (en vice versa).

Dit is het openingsscherm van SalesBooster Enterprise. Dit is ook het scherm waarin bestaande bestellingen worden getoond. In een oogopslag ziet gebruiker alle voor de bestelling van belang zijnde gegevens.
De gegevens van de klant worden opgeroepen door het telefoonnummer in te tikken. De gegevens van de artikelen worden gegenereerd door de artikelcode in te tikken.

Invoer van een order gaat bijzonder snel. Doordat er een verbinding is met een zowel de interne klantentabel als met externe telefoontabel- en postcode tabellen is invoer van de klantgegevens binnen enkele secondes gebeurd.

Het hiernaast lege invoerscherm ziet u in het volgende scherm gevuld met klantgegevens, deze werden na het intikken van het telefoonnummer van de klant direct verkregen.

Na het intikken van het telefoonnummer verschijnt automatisch:

  • Naam Klant
  • Naam bedrijf/instelling klant (indien van toepassing)
  • Postcode Klant
  • Huisnummer + toevoeging huisnr
  • Adres Klant
  • Woonplaats Klant
  • Wijk Klant
  • Vestiging
  • Aantal keren dat klant besteld heeft
  • Aantal keren dat klant bestelling geweigerd heeft
 

Opmerking: Het merendeel van deze gegevens zullen meestal ook verschijnen als klant voor het eerst iets bij u bestelt.

Na het intikken van de artikelcodes is het invoeren van de bestelling klaar.

De bon is gereed!

U drukt op End en de bon wordt afgedrukt en u kunt de volgende bon invoeren.

Het invoeren van een bestelling duurt gemiddeld 15 seconden.

U ziet ook gelijk hoeveel artikelen de klant heeft besteld en wat het totaalbedrag is.

Opmerking: u bepaalt volledig zelf de artikelcodering!

U kunt zelf bepalen hoe u uw artikelen wilt indelen in artikelgroepen. Op basis van deze groepen kunt u later analyses maken.
U kunt op eenvoudige wijze alle gegevens van uw koeriers opgeven, ook van koeriers die - tijdelijk - niet actief zijn. Indien gewenst kan iedere koerier per avond geactiveerd of gedeactiveerd worden.

SalesBooster Enterprise wordt geleverd met een uitgebreide wijkenlijst. In deze lijst zijn alle bekende wijken van Nederland gekoppeld aan de voor deze wijken geldende postcodes. Aangezien SalesBooster na invoer van een telefoonnummer automatisch een postcode genereert en de postcode automatisch een wijk genereert, behoeft u bij invoer van een klant niet steeds een wijk te kiezen. Voordeel van het weten uit welke wijk een bestelling komt, is dat u in een later stadium kunt analyseren uit welke wijk(en) de beste bestellingen komen. Hier kunt u uw marketing strategie op afstemmen.

Op eenvoudige wijken kunt u (nieuwe) wijken koppelen aan postcodes.

1 2 3 4 >
 
Taal Nederlands Engels
>Home >Contact >Zoeken >Terug
 
Salesbooster © Dymos Software BV 1996 t/m 2014. Salesbooster Enterprise is een product van Dymos Software bv.
Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik van deze site a.u.b. de disclaimer en het privacy reglement.
>INLOGGEN >OVER ONS >ZOEKEN
Nederlands Engels