Gerealiseerde wensen
Deze wensen zijn gerealiseerd. U kunt zien vanaf welke versie van SalesBooster ze beschikbaar zijn. Wij danken u voor uw medewerking.
Gerealiseerde wensenGerealiseerde wensen
Wensenlijst (Open voor beoordeling)
Deze wensen zijn door gebruikers aangegeven. Wij stellen uw mening zeer op prijs. Breng daarom graag uw stem uit of voeg zelf een wens aan de lijst toe.
U ziet wens 1-10 van 22
  1 2 3 >
  Updaten via internet
  We merken dat jullie de laatste tijd weer zeer actief zijn met nieuwe versies. Goede zaak. De nieuwe mogelijkheden gebruiken we niet allemaal (wel de koppeling naar GoogleMaps) maar het is goed dat de zaak in ontwikkeling is. Kunnen jullie niet iets maken zodat ik direct via internet kan updaten.  
Resultaten
51 stemmen JA
12 NEE Stemmen
  Backup via internet
  Wij vergeten vaak een backup te maken. Daar krijg je natuurlijk pas spijt van als er brand is geweest, of een inbraak of als de PC crashed. Sja, met een beetje mazzel heeft Dymos dan nog een backup, maar die is natuurlijk oud. Iedereen is nu aangesloten op internet, kunnen jullie niet iets maken zodat de backup via internet gebeurt?  
Resultaten
35 stemmen JA
12 NEE Stemmen
  Bereidingsscherm
  Wij willen graag een scherm waarop de bestelling is uitgesplitst naar klaar te maken gerechten. Als een gerecht klaar is, dan kan de kok dit aantikken en als alle gerechten van een bestelling klaar is, dan kan de bestelling in de toewijslijst (F4) worden opgenomen.  
Resultaten
27 stemmen JA
8 NEE Stemmen
  Index naar je wensen aanpassen.
  Kan er op optie een functie bij komen, dat je eigen index kan aanpassen op je wensen. Voorbeeld ik wil email tabel verbergen van index, dat ik op de manier van optie weg kan vinken. Zodra ik het terug wil zien vink ik weer aan, dat het weergeeft op index.  
Resultaten
61 stemmen JA
9 NEE Stemmen
  SB rekent zelf uit.
  Voorbeeld ik neem 4 bestellingen mee en het is druk in de winkel. Je wilt niet lang er over na denken, welke bestelling er eerste moet geleverd moet worden. Dan gebruik je SB en laat die zien welke volgorde je bestellingen moet leveren.  
Resultaten
59 stemmen JA
10 NEE Stemmen
  Tabel van e-Mail moet aangepast worden.
  Zodra je postcode + huisnummer hebt ingevoerd, kom je in tabel van e-Mail. Als je op Enter drukt, blijft die hangen. Dat is niet zo fijn als je minder muis wilt gebruiken.  
Resultaten
50 stemmen JA
11 NEE Stemmen
  Index ziet niet zo mooi uit.
  Index moet modern uiterlijk krijgen en als je met 3 computer te gelijk werk (als data verbonden zijn). Is het nog steeds langzaam. Wat ik in mijn gedachten heb is, op index moet belangrijken dingen staan. Rest moet je laten verbergen, als toch voor klanten nodig is. Dan kunnen hun via opties aanvinken dat het vertoond op index. (Hoe je met rechten werkt, moet het zelfde manier werken.) Zo word index kleiner en mooier, dat zorgd er voor dat stukje sneller werkt/laad (ik hoop dat deze volgende versie beschikbaar is)  
Resultaten
49 stemmen JA
5 NEE Stemmen
  Restaurant gegevens invoeren mbv SalesBooster
  Wij bezorgen en hebben daarnaast een restaurant. Wij gebruiken SalesBooster ook voor het restaurant. Het werkt, maar we missen wel een aantal functies. We willen daarom graag een echte restaurant versie.  
Resultaten
50 stemmen JA
13 NEE Stemmen
  Koppeling Tom Tom
  Wij willen graag een koppeling met TomTom. Dus dat de adresgegevens direct naar de TomTom wordt gestuurd en onze koerier dus de gegevens niet meer behoeft in te tikken.  
Resultaten
68 stemmen JA
9 NEE Stemmen
  Die plaatje tijdens laden kan beter weg.
  Het staat veel te lang op alle versies, Het is tijd om te verwijderen, Nu moeten alleen maar nieuwe dingen komen, Oude dingen moet rustig weg.  
Resultaten
67 stemmen JA
11 NEE Stemmen
  1 2 3 >
 

Een wens toevoegen!
Om een wens toe te voegen moet u geregistreerd gebruiker zijn.

Taal Nederlands Engels
>Home >Contact >Zoeken >Terug
 
Salesbooster © Dymos Software BV 1996 t/m 2014. Salesbooster Enterprise is een product van Dymos Software bv.
Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik van deze site a.u.b. de disclaimer en het privacy reglement.
>INLOGGEN >OVER ONS >ZOEKEN
Nederlands Engels