Gerealiseerde wensen
Deze wensen zijn gerealiseerd. U kunt zien vanaf welke versie van SalesBooster ze beschikbaar zijn. Wij danken u voor uw medewerking.
Gerealiseerde wensenGerealiseerde wensen
Wensenlijst (Open voor beoordeling)
Deze wensen zijn door gebruikers aangegeven. Wij stellen uw mening zeer op prijs. Breng daarom graag uw stem uit of voeg zelf een wens aan de lijst toe.
U ziet wens 11-20 van 22
  < 1 2 3 >
  Nieuwe uiterlijk
  Het is leuker om sales booster nieuwe jasje te geven van 2009, Het is beetje saai geworden van zelfde uiterlijk na zo veel jaren en als je backup maakt dat van komen 24 uur backup maakt niet van alle dagen samen (als je tijden kan instellen dat die automaties wanneer en hoe laat backup gemaakt word en op welke schijf)  
Resultaten
65 stemmen JA
5 NEE Stemmen
  Wij willen graag bestellingen van tafels in ons restaurant kunnen invoeren.
  Wij gebruiken SalesBooster ook in ons restaurant. Dat werkt wel, maar echt geweldig is het niet. Daar is het programma natuurlijk ook niet voor gemaakt. Kunnen jullie SalesBooster niet zo maken dat ik ook echt met tafels kan werken?  
Resultaten
41 stemmen JA
22 NEE Stemmen
  Uitbreiding Snelrapport
  Wij willen graag dat het Snelrapport met een specificatie van de verkochte artikelen (= gerechten). Dus niet alleen een analyse van de artikelgroepen, maar ook van de verkochte artikelen.  
Resultaten
63 stemmen JA
6 NEE Stemmen
  Roosteren koeriers
  Wij zouden graag een onderdeel hebben waarmee we de koeriers kunnen inroosteren.  
Resultaten
75 stemmen JA
8 NEE Stemmen
  klantanalyse is te beperkt (alleen nieuwe klanten en klanten per wijk en per periode is mogelijk en vergelijken van periodes is mogelijk).
  klantanalyse is te beperkt (alleen nieuwe klanten en klanten per wijk per periode is mogelijk). Voor een goede mailing naar klanten vind ik het belangrijk dat ik queries kan opstellen op basis van de aantal malen dat besteld is door een klant per tijds eenheid (bijvoorbeeld per dag, week, maand). hierdoor kan ik onderscheid maken tussen de soorten klanten en hun bestelgedrag. Dit maakt adverteren (mailen) zeer doelgericht en zeker omzet verhogend. Het huidige systeem levert veel junk mail op (bv dubbele adressen doordat klant met verschillende telefoonnummers bestelt).  
Resultaten
65 stemmen JA
7 NEE Stemmen
  Klant analyse: klantnummer aanpassen
  Het klantnummer om bestellingen in te voeren is het telefoonnummer, dit is echter geen echt uniek nummer omdat gezinnen meerdere mobiele en huisnummers hebben. Hierdoor wordt bijvoorbeeld je analyse van klanten incorrect mijn voorstel: neem postcode en huisnummer samen als uniek nummer zodat bestellingen van meerdere telefoonnummers worden samengevoegd en je zo belangrijke klantanalyses kloppen (in de woorden van wim: garbage in is garbage out)  
Resultaten
69 stemmen JA
8 NEE Stemmen
  Analyse klanten per vestiging
  Wij willen graag onze klanten per vestiging kunnen analyseren (vooral het totaliseren (hoeveel klanten hebben we per vestiging), wat is de omzet van deze klanten e.d. vinden wij belangrijk.  
Resultaten
63 stemmen JA
9 NEE Stemmen
  Koppeling naar boekhoud programma
  Onze boekhouder (ze werken met Exact software) rekent honderden euro's voor het invoeren van onze omzet. Wij zouden graag een koppeling zien van onze omzet- en salarisgegevens naar Exact software zodat we onze kosten kunnen drukken.  
Resultaten
75 stemmen JA
10 NEE Stemmen
  Logbestand aanmaken
  Wij willen graag dat SalesBooster automatisch een logbestand aanmaakt waarin precies wordt bijgehouden wat ons personeel doet. Dus wie heeft welke bestelling aangemaakt? Wie heeft een bestelling aangepast? Wie heeft een bestelling verwijderd? Etc. Dit bestand zou encrypt moeten zijn en alleen toegankelijk voor de supervisor.  
Resultaten
69 stemmen JA
8 NEE Stemmen
  Barcode lezer
  Wij willen graag gaan werken met barcodes. Kunnen wij onze producten sneller inlezen. We willen graag dat SalesBooster geschikt wordt gemaakt voor zo'n barcodelezer.  
Resultaten
60 stemmen JA
22 NEE Stemmen
  < 1 2 3 >
 

Een wens toevoegen!
Om een wens toe te voegen moet u geregistreerd gebruiker zijn.

Taal Nederlands Engels
>Home >Contact >Zoeken >Terug
 
Salesbooster © Dymos Software BV 1996 t/m 2014. Salesbooster Enterprise is een product van Dymos Software bv.
Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik van deze site a.u.b. de disclaimer en het privacy reglement.
>INLOGGEN >OVER ONS >ZOEKEN
Nederlands Engels