Open voor beoordeling
Deze wensen zijn door gebruikers aangegeven. Wij stellen uw mening zeer op prijs. Breng daarom graag uw stem uit of voeg zelf een wens aan de lijst toe.
Open voor beoordelingOpen voor beoordeling
Wensenlijst (Gerealiseerde wensen)
Deze wensen zijn gerealiseerd. U kunt zien vanaf welke versie van SalesBooster ze beschikbaar zijn. Wij danken u voor uw medewerking.
U ziet wens 1-10 van 99
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
  Wisselgeld
  Wij willen graag dat je het wisselgeld ook kunt bepalen via het aanraakscherm.
Beschikbaar!
6.15.10
  Teller op onze bestelsite
  Wij willen graag het totaal aantal bestellingen die onze website tonen. Dat geeft onze klanten vertrouwen. Ik weet, we kunnen via die prachtige statistieken veel meer zien dan het aantal verwerkte bestellingen, maar we willen dit gebruiken als marketing instrument.
Beschikbaar!
Versie 2.0. Extra uitbreiding.
  Automatisch internet koppeling starten
  Als we beginnen met werken, dan moeten we altijd Internet synchronisatie en Tijdbestelling aanvinken. Dat vergeten we wel eens. Wij willen dat dit automatisch gebeurt.
Beschikbaar!
6.3.2
  iDeal betalingen
  Wij krijgen veel bestellingen van Thuisbezorgd.nl en onze eigen site binnen. Veel mensen betalen met iDeal. Wij willen dat SalesBooster hier rekening mee houdt.
Beschikbaar!
6.8.0.0.
Als bestelling betaald is met iDeal dan zet SalesBooster de status op Afgerekend. Bij Opmerking staat "Via internet betaald"
  SMSen
  Wij willen onze klanten graag een SMS sturen als de bestelling klaar is en de koerier de deur uitgaat. Dan bellen ze niet zo snel om te vragen waar hun bestelling blijft.
Beschikbaar!
6.8.0.0.
  Invoer artikel aantal
  Bij de invoer van een standaard artikel moet je altijd het standaard aantal invoeren. Dit is eigenlijk onzin, want het standaard aantal is altijd 1. SalesBooster zou in ieder geval een voorstel moeten doen (van 1). Dan behoef je niet steeds 1 in te tikken.
Beschikbaar!
Versie 6.15.4
  Ratings toevoegen aan bestelsite
  Wij willen op onze website graag ratings. Dus dat de klant kan melden wat ze van onze producten en onze service vinden en dat de resultaten op de website getoond worden.
Beschikbaar!
Website versie 2.0, extra toepassing
Resultaten worden op de bestelsite getoond en de opmerkingen worden alleen vi het CMS getoond. Vragen kunnen door bezorgdienst zelf gemaakt worden.
  Toewijzen alleen als je bent ingelogd
  Wij willen graag dat onze telefoniste een nieuwe bestelling alleen kan toewijzen aan een koerier als de koerier zich heeft geregistreerd.
Beschikbaar!
6.15.4
  Alle omzet op internet
  De door jullie geproduceerde websites (die jullie bestelsites noemen) hebben mooie statistieken. Hier worden echter alleen de omzet die door de bestelsite wordt gegenereerd, getoond. Wij krijgen ook veel omzet van andere bronnen (Thuisbezorgd.nl, JustEat.nl, telefoon, fax, toonbank). Wij willen graag al deze omzet in de statistieken zien.
Beschikbaar!
6.11
  Route kaartje voor bezorgen afdrukken
  Wij zouden het bijzonder handig vinden als SalesBooster een routekaartje voor de bezorger zou kunnen afdrukken.
Beschikbaar!
6.14
Opgelost middels koppeling naar GoogleMaps.
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
 

Een wens toevoegen!
Om een wens toe te voegen moet u geregistreerd gebruiker zijn.

Taal Nederlands Engels
>Home >Contact >Zoeken >Terug
 
Salesbooster © Dymos Software BV 1996 t/m 2014. Salesbooster Enterprise is een product van Dymos Software bv.
Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik van deze site a.u.b. de disclaimer en het privacy reglement.
>INLOGGEN >OVER ONS >ZOEKEN
Nederlands Engels