Zoeken
Typ een woord in en klik op zoeken
Salesbooster gebruikers
Totaal aantal bedrijven dat Salesbooster gebruikt:
Aantal bedrijven dat online bestellingen via Thuisbezorgd.nl in SalesBooster verwerkt
Aantal bedrijven dat online bestellingen via eigen website in SalesBooster verwerkt
SalesBooster Klanten
<< < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 > >>
logo Alise

Alise

Vestigingen: 1

Vestigingen:

Rotterdam

logo Victory Catering

Victory Catering

Vestigingen: 1

Vestigingen:

Spijkenisse

logo Jolide

Jolide

Vestigingen: 3

Een van de beste cafetaria's en cateringbedrijven in de Utrecht regio. Een van de weinige bedrijven die ook patat bezorgt (een lastig bezorg artikel)! Supersnel dankzij SalesBooster Enterprise.
jolidedennisenbroer.JPG
Vestigingen:

Houten
Utrecht (2x)

Eigenaren Dennis en Wilco van Leeuwen:

We werken al jaren aan de automatisering van onze bedrijf. Met 3 vestigingen is dat ook wel nodig. SalesBooster maakte ons al die tijd het werken steeds gemakkelijker. Ook de door hen gerealiseerde website speelt een belangrijke rol in dit proces. Ondertussen komen meer dan 60 % van onze bestellingen via het internet binnen. Daar behoeven wij eigenlijk niets meer aan te doen. Dankzij SalesBooster worden de bestellingen automatisch in de computer gezet en afgedrukt. Enorme besparingen dus,want het invoeren van al die bestellingen behoeft niet meer. Onze klanten voeren zelf hun bestellingen in en de bestellingen komen bij ons automatisch uit de printer rollen. Nu dat onze klanten mbv
iDeal (online) kunnen betalen is de situatie helemaal ideaal. Onze
bestellingen zijn al betaald voor ze de deur uitgaan!

Eigenlijk waren we nog het meest verbaasd over de kosten. Die waren namelijk veel lager dan je zou verwachten voor zoveel kwaliteit.

Bekijk de site die Dymos voor ons maakte:

WWW.JOLIDE.NL
 


Stuur een e-mail

logo Sushi Point

Sushi Point

Vestigingen: 5

De vestiging van Sushi Point in Zeist heeft vandaag 9/10/2010 haar deuren geopend. Ook de website (www.sushipoint.nl) werd vandaag gelanceerd. De zaak is bijzonder mooi. De website ook (van SalesBooster). De bezorging is vooral supersnel. Dankzij SalesBooster
Vestigingen:

Almere
Amersfoort
Haarlem
Hilversum
Zeist
 

Bekijk de site die Dymos Software BV voor ons maakte:

WWW.SUSHIPOINT.NL

 


Stuur een e-mail

logo Hector Chicken

Hector Chicken

Vestigingen: 1

Mooi restaurant (American style) in het centrum van Almere. Heerlijk gegrillde kip van het spit. Alles wat je van een kip restaurant zou verwachten en meer.
Vestigingen:

Almere

Een concept uit Belgie. Nu nieuw in Nederland: Hector Chicken. Leuk restaurant, lekeer eten (uiteraard, kip) en snel bezorgd: dankzij SalesBooster.

Bekijk de Nederlandse bestelsite die Dymos voor ons heeft ontwikkeld:

WWW.HECTORCHICKEN.NL

 


Stuur een e-mail

logo Manzo

Manzo

Vestigingen: 1

In het - niet erg autovriendelijke - centrum van Apeldoorn staat Manzo. Werkelijk de mooiste zaak van Apeldoorn (en ver daarbuiten). Hier serveert men tapas en kan uitstekend gedineerd worden. Wat een ambiance! Geweldig. Ook geweldig op laat op de avond te verblijven. Sinds kort bezorgt Manzo ook. Supersnel natuurlijk, dankzij SalesBooster.
manzo2.jpg
Vestigingen:

Apeldoorn

Bezoek de website van Manzo (niet door Dymos Software BV gemaakt):

WWW.MANZO.NL


Stuur een e-mail

logo Stars

Stars

Vestigingen: 1

Een mooi restaurant, een disco, een ijssalon en een bezorgdienst! Je zou het aan de buitenkant niet zeggen, maar het is allemaal te vinden achter de prachtige gevel aan de Oostzanddijk. En dat ook nog eens in een van de meest schilderachtige stukjes van Hellevoetsluis. Gedreven door de enthousiaste heer Simi. Bel hem gerust. Hij zal u enthousiaste verhalen doen over Sales Booster.
reza3.bmp
Vestigingen:

Helleveotssluis

Eigenaar Reza Simi:

Al  meer dan 10 jaar werken we met Salesbooster en wat ik wel gemerkt heb is dat het programma constant in ontwikkeling is, in heel positieve zin. Dymos BV is continue bezig om het programma te verbeteren en dus de wensen van ons klanten erin te integreren en dat is erg prettig.

Wat ik ook erg makkelijk vind is de site die Dymos voor ons gemaakt heeft, per dag haal ik erg veel bestellingen via internet binnen! En die bestellingen staan dan zo in de computer, dus geen gedoe met alles nog eens opnieuw invoeren. Dit bespaart ons veel tijd, met een succesvolle zaak kan je die tijd wel beter besteden.

De service van Dymos is in de afgelopen jaren ook altijd goed geweest, mocht ik ergens een keer problemen mee hebben dan staan ze snel voor je klaar en dat vind ik ontzettend belangrijk!

Bezoek de geheel vernieuwde site van Stars (het bestelgedeelte is van Dymos):

WWW.STARS.NL/bestellen/


Stuur een e-mail

logo Don Pizza

Don Pizza

Vestigingen: 4

Don Pizza is een begrip in Capelle aan den IJssel en omgeving. Tegenwoordig ook in Rotterdam Oost en Leiden en Almere. Een zeer professionele website zorgt ervoor dat klanten niet meer behoeven te bellen maar gewoon van achter hun PC een pizza (of pasta) kunnen bestellen. SalesBooster zorgt er natuurlijk voor dat alles supersnel wordt bezorgd.
Vestigingen:

Capelle aan den IJssel
Rotterdam
Leiden
Almere

Eigenaar Hans Jansen (Don Pizza Capelle aan den IJssel):

Wij waren ooit de eerste gebruiker van SalesBooster! Toen wij omvlagden naar Al Capone's waren wij helaas verplicht met een ander product te gaan werken. Toen we weer gewoon Don Pizza werden, zijn we (uiteraard) weer overgestapt op SalesBooster. We werken nu (februari 2010) alweer 4 maanden met dit onvolprezen bezorg programma. Naar volledige tevredenheid. Ook de andere vestigingen werken met SalesBooster en dat gaat allemaal zeer goed.

We hebben ook een website van SalesBooster en die ontwikkelt zich naar uitstekend.

Bekijk de website die Dymos Software BV voor ons maakte:

WWW.DONPIZZA.NL

 


Stuur een e-mail

logo Sparerib Line

Sparerib Line

Vestigingen: 1

Dave runt een werkelijk prachtige zaak (met ingangen aan 2 verschillende straten) in het centrum van het pietoreske Delft. Niet te verwarren met Sparerib Lijn (die zitten weer in andere steden). Zijn produkten worden dankzij SalesBooster Enterprise snel bezorgd.
davespareribline.jpg
Vestigingen:

 Delft

Eigenaar Dave Tedorsthorst:

Je kunt van mij niet zeggen dat ik een computerfreak ben. De eerste PC's met SalesBooster (in mijn enthousiasme had ik er gelijk 4 gekocht) stonden hier een jaar in de kast. Nu begrijp ik niet hoe we ooit alles met de hand hebben kunnen doen. We hebben nu 7 PC's staan en onze eigen website (waar nu al meer dan 300 bestellingen per week op binnenkomen). We werken sneller, efficienter en dat is natuurlijk goed voor iedereen, voor de zaak, voor ons personeel en (vooral) voor onze klanten. Die krijgen hun bestellingen nu nog sneller. En dankzij alle analyse mogelijkheden heb ik direct door waar eventueel iets fout gaat.

Geweldig systeem dat SalesBooster!

Bekijk de sites die Dymos voor ons maakte:

WWW.SPARERIBS.NU
WWW.SPARERIBSDELFT.NL
WWW.CHICKENLINE.NL


Stuur een e-mail

logo Bangkok Delivery Service

Bangkok Delivery Service

Vestigingen: 1

In een bijzonder luxueus en goed geoutilleerd pand bereidt Bangkok de heerlijkste maaltijden. Deze worden supersnel bezorgd dankzij SalesBooster.
Vestigingen:

Haarlem

Bekijk hier de website die Dymos Software BV voor ons maakte:

WWW.BANGKOKDELIVERY.NL

 


Stuur een e-mail

  << < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 > >>
 
Taal Nederlands Engels
>Home >Contact >Zoeken >Terug
 
Salesbooster © Dymos Software BV 1996 t/m 2014. Salesbooster Enterprise is een product van Dymos Software bv.
Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik van deze site a.u.b. de disclaimer en het privacy reglement.
>INLOGGEN >OVER ONS >ZOEKEN
Nederlands Engels