Legenda
Productinfo Productinfo
Externe link Externe link
Klanten Klanten
Helpdesk vraag Helpdesk vraag
Artikel Artikel
Wens Wens

Zoeken
Typ een woord in en klik op zoeken
Zoeken
Getoond 91-100 van 843
<< < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 > >>
Wens Automatisch internet koppeling starten ma 27 jun 2011
  Als we beginnen met werken, dan moeten we altijd Internet synchronisatie en Tijdbestelling aanvinken. Dat vergeten we wel eens. Wij willen dat dit automatisch gebeurt.  
Wens iDeal betalingen ma 27 jun 2011
  Wij krijgen veel bestellingen van Thuisbezorgd.nl en onze eigen site binnen. Veel mensen betalen met iDeal. Wij willen dat SalesBooster hier rekening mee houdt.  
Wens SMSen ma 27 jun 2011
  Wij willen onze klanten graag een SMS sturen als de bestelling klaar is en de koerier de deur uitgaat. Dan bellen ze niet zo snel om te vragen waar hun bestelling blijft.  
Wens Invoer artikel aantal ma 27 jun 2011
  Bij de invoer van een standaard artikel moet je altijd het standaard aantal invoeren. Dit is eigenlijk onzin, want het standaard aantal is altijd 1. SalesBooster zou in ieder geval een voorstel moeten doen (van 1). Dan behoef je niet steeds 1 in te tikken.  
Wens Bereidingsscherm ma 27 jun 2011
  Wij willen graag een scherm waarop de bestelling is uitgesplitst naar klaar te maken gerechten. Als een gerecht klaar is, dan kan de kok dit aantikken en als alle gerechten van een bestelling klaar is, dan kan de bestelling in de toewijslijst (F4) worden opgenomen.  
Wens Ratings toevoegen aan bestelsite ma 27 jun 2011
  Wij willen op onze website graag ratings. Dus dat de klant kan melden wat ze van onze producten en onze service vinden en dat de resultaten op de website getoond worden.  
Wens Toewijzen alleen als je bent ingelogd za 25 jun 2011
  Wij willen graag dat onze telefoniste een nieuwe bestelling alleen kan toewijzen aan een koerier als de koerier zich heeft geregistreerd.  
Klanten Stars do 23 jun 2011
  Een mooi restaurant, een disco, een ijssalon en een bezorgdienst! Je zou het aan de buitenkant niet zeggen, maar het is allemaal te vinden achter de prachtige gevel aan de Oostzanddijk. En dat ook nog eens in een van de meest schilderachtige stukjes van Hellevoetsluis. Gedreven door de enthousiaste heer Simi. Bel hem gerust. Hij zal u enthousiaste verhalen doen over Sales Booster.  
Artikel Beëindiging werkzaamheden Vhikaash ma 20 jun 2011
  Tot onze spijt moeten wij u meedelen dat de heer Vhikaash Ajodhia niet langer werkzaam is voor Dymos Software BV. In de vervanging van de heer Adjohia is inmiddels voorzien, momenteel is Jean Paul volledig ingewerkt en staat tot uw dienst voor technische ondersteuning.  
Artikel Teller op uw bestelsite ma 20 jun 2011
  Als u op een site leest dat er alle duizenden bestellingen zijn verwerkt dan weet u: dit zijn professionals. Deze jongens weten waar ze mee bezig zijn.  
  << < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 > >>
 

 
Taal Nederlands Engels
>Home >Contact >Zoeken >Terug
 
Salesbooster © Dymos Software BV 1996 t/m 2014. Salesbooster Enterprise is een product van Dymos Software bv.
Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik van deze site a.u.b. de disclaimer en het privacy reglement.
>INLOGGEN >OVER ONS >ZOEKEN
Nederlands Engels