Nieuws
> Dymos over op Exactonline
> Versie 6.11 beschikbaar
> Domino's loopt leeg in Belgie
> Koppeling GoogleMaps ingebouwd
> Telefoontabellen 4e kwartaal 2004 beschikbaar
> Versie 4.5.2 beschikbaar
> XML formaat beschikbaar!
> Prijsaanpassing SBE per 1-1-2005
> Versie 4.6 beschikbaar
> Tabellen 1e kwartaal 2006 beschikbaar
12345>>>

Versie 4.6 beschikbaar

Versie 4.6 is (voor gebruikers met een onderhouds contract) nu beschikbaar. Groot voordeel van deze versie: automatische straat- en woonplaats aanvulling.

 
Versie 4.6 is (voor gebruikers met een onderhouds contract) nu beschikbaar. Groot voordeel van deze versie: automatische straat- en woonplaats aanvulling.

U kent het probleem wellicht: (nieuwe) klant heeft een mobiel nummer, dan kent SalesBooster (meestal) de klant niet. Enfin, geen probleem, want SalesBooster kan op basis van postcode + huisnummer de straat- en woonplaatsnaam bepalen. Maar de klant kent zijn postcode niet! Sja, dan moet u toch zelf de straat- en woonplaatsnaam intikken. Het komt niet vaak voor, maar je zal altijd zien, dat zoiets gebeurt als het extra druk is en 3 telefoons tegelijk staan de rinkelen. Dan is zoiets niet leuk (zeker niet als de nieuwe klant in de TSJAIKOVSKILAAN woont; "kunt u dat even spellen?").

Maar ... ook dit probleem bestaat nu niet meer. In versie 4.6 wordt de naam van de straat automatisch ingetikt als u de eerste letters heeft ingetikt. Dus u tikt bij Straatnaam in: "TS" en SalesBooster maakt er TSJAIKOVSKILAAN van. Vervolgens tikt u bij Woonplaats "RO" in en SalesBooster maakt er ROTTERDAM van. Als u met Coordinaten werkt, dan staan die ook gelijk ingevoerd en kunt u de bestelling opnemen.

SalesBooster Enterprise was snel, versie 4.6 is nu nog sneller!
 
Printversie
Contact
Wilt u e-mail aan Dymos Software BV sturen? Klik hieronder op de link naar het formulier.

Taal Nederlands Engels
>Home >Contact >Zoeken >Terug
 
Salesbooster © Dymos Software BV 1996 t/m 2014. Salesbooster Enterprise is een product van Dymos Software bv.
Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik van deze site a.u.b. de disclaimer en het privacy reglement.
>INLOGGEN >OVER ONS >ZOEKEN
Nederlands Engels